Amb l’arribada del Nadal, els carrers de pobles i ciutats es guarneixen per a l’ocasió. Llums de colors, fires i pessebres comparteixen protagonisme amb l’arbre de Nadal. Però no només els carrers s’engalanen, sinó que els interiors de les cases també canvien per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Cadascú té les seves preferències a l’hora de decorar la llar, però si enguany hi ha una tendència que arriba amb força és la fusta, ideal per donar un toc diferent a casa nostra.

Una de les principals tradicions és guarnir l’arbre de Nadal amb figures petites. Acostumats a les decoracions de plàstic, de metall, de vidre o de tela, des de fa un temps s’hi han sumat les de fusta. Actualment, les podem trobar de totes les formes imaginables i encara més aquest any. Tot i això, si hi ha una opció que es guanya el títol d’original és la de l’arbre de Nadal elaborat amb fusta. Encara que a primera vista pugui semblar estrany, la veritat és que cada cop són més les persones que s’animen a posar-lo. La gràcia és que està fet amb troncs o llistons de fusta de diferents mides que es van col·locant l’un sobre l’altre en forma d’estrella o de manera recta, en funció de com volem el nostre arbre.

La fusta també pren especial protagonisme a les taules. Durant el Nadal, són moltes les estones que es passen al voltant d’una taula i és per això que la decoració té un paper tan important. Un dels elements que hi podem trobar són les corones de Nadal, fetes sovint amb fusta, pinyes i branques seques. A part de a la taula, també es poden penjar a les portes per donar la benvinguda als nostres convidats.

I és que la fusta és un material que ens dóna molt de joc i a més té molts avantatges. En primer lloc, és 100% ecològic, i alhora és molt versàtil i resistent. A més, aporta calidesa, combina a la perfecció amb la resta de materials i és una alternativa a la decoració de tota la vida.

Des de Llorens Ebenisteria aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2016!