MIDES

Les nostres taules són fabricades d'una sola peça de fusta massissa, de 80mm de gruix i en llargades que van des dels 2 metres fins als 4 en 5 mides diferents (200cm, 250cm, 300cm, 350cm i 400cm), amb una amplada que oscil·la entre els 80 cm i els 110 cm.

QUALITAT

Complint els més alts estàndards de qualitat, en avaluar cada peça, busquem les millors en la seva forma, mida, qualitat del gra i integritat estructural.

A MÉS A MÉS...

Totes son envernissades amb un vernís ecològic i amb 2 potes travesseres de fusta pre-muntades per que la taula tingui una alçada aproximada de 750mm, tot i que hi ha potes de ferro a la vostra disposició.

ORIGEN

La fusta de Suar s'extreu de l'arbre de "pluja" del qual el seu nom científic és "Samanea Saman". És un arbre que originàriament va créixer en climes tropicals,a la zona de l'Amèrica Central i l'Amèrica del Sud, i que més tard s'ha introduït a Àsia, a la zona de l'Índia i Indonèsia.

CARACTERÍSTIQUES

Aquesta fusta és de grà mitjà a gruixut i d'una fibra recta però en diversos casos entrellaçada. Els colors que hi predominen son el daurat i el marró fosc. Pel que fa a la seva densitat, és de 600 kg/m3 al 12% d'humitat. Un altre característica  és la seva duresa de 900 lbs/ft segons l'escala Janka.

La calidesa de la fusta, les esquerdes que pot presentar, com a cicatrius de la seva vida a la natura aporten autenticitat i fan que cada una de les nostres taules es converteixi en una peça única i exclusiva. La seva textura, la seva veta dibuixa una obra que revela la seva connexió amb la Terra i ens aporta la serenor que emana dels materials que sempre han estat amb nosaltres.

El nostres preus

2.420,00€ ( IVA inclòs )

3.025,00€ ( IVA inclòs )

3.630 € ( IVA inclòs )

4.235€  ( IVA inclòs )

4.840 € ( IVA inclòs )

Potes de ferro fos                    302,50 € (IVA inclòs )

Plaç d'entrega

15 dies

Inclòs al preu

Muntatge

Transport

(A tota la península)

A més a més

Altres mesures o potes sota comanda

No s'inclouen mitjans d'elevació en cas que fossin necessaris.

Si necessites més informació sobre les nostres taules o en vols una, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Contacte