Gestió 360º

Un equip multidisciplinari i una oficina tècnica amb professionals de primera línia i anys d’experiència, permeten desenvolupar un projecte amb visió integral. Aquesta capacitat de treball permet fer realitat qualsevol disseny d’un arquitecte o interiorista a partir d’un simple esbós i, alhora, mantenir una interlocució amb el client que busca solucions per donar resposta a les necessitats funcionals d’un espai.

La manera de treballar d’Ebenisteria Llorens, reflex del coneixement de la tradició artesanal i la integració de les noves tecnologies, constitueix una combinació pròpia que imprimeix un segell distintiu als nostres productes i serveis.

Taller d'ebenisteria i fusteria

Som capaços de fer realitat un moble partint del plànol més detallat però també d’una idea mínima, un simple croquis, inspiració o element preexistent. En col·laboració amb arquitectes, interioristes i professionals del disseny, els nostres experts en fusta seleccionaran els materials i tècniques adequats perquè el moble adquireixi tot el seu potencial estètic i funcional i tingui un rendiment òptim en l’ús que se’n faci.

En els darrers anys hem incorporat eines de gestió i producció que permeten, partint d’un disseny previ, desenvolupar el projecte digitalment. En la fase constructiva s’uneixen robòtica i artesania tradicional en fusta, utilitzant processos constructius avançats.

Gestió del projecte tècnic

A banda dels treballs de fusteria, un equip expert ofereix assessorament i capacitat de gestió per a qualsevol detall del projecte tècnic d’interiorisme. Un punt de vista inclusiu sobre l’ebenisteria i haver participat en obres complexes i de gran envergadura, permeten la col·laboració amb tots els implicats en el desenvolupament del projecte tècnic a partir del disseny inicial perquè el resultat sigui òptim.

Projecte claus en mà

Comptar amb professionals dedicats a la organització i coordinació de l’obra és la clau en projectes d’obra nova, reforma o rehabilitació. La integració vertical i 360º dels diversos serveis ens permet realitzar-los de manera individual i a mida però, també, de manera integral: des de la concepció fins a la pròpia construcció claus en mà.