LA FUSTA EN ELS BANYS

La fusta en els banys és una tendència que va a l’alça i que dona un toc de calidesa i naturalitat, alhora que combina perfectament amb la resta de materials i d’espais.

La fusta és un material comunament utilitzat per donar un aspecte càlid i acollidor a l’espai, i que en els darrers temps, no només s’ha utilitzat per espais de la casa com el menjador o les habitacions, sinó que també s’ha començat a usar per espais com el bany.

Contràriament del que es pensa, la fusta pot ser emprada perfectament en un espai on la humitat hi és present, ja que si s’utilitza el tipus correcte de fusta, resistent a la humitat, i es fa el manteniment corresponent, aquesta pot donar un molt bon resultat.

Actualment, es fan servir fustes tropicals com l’iroco o la teca perquè tenen un alt contingut en olis i resines naturals, que protegeixen la fusta de la humitat. A més, hi ha molts productes per tractar-la i cuidar-la en un ambient humit.

La fusta es pot fer servir en diferents elements d’un lavabo, com en mobles, armaris, prestatgeries, tovallolers o fins i tot com a revestiments de parets o terres. No obstant això, és important tenir en compte que la fusta al bany pot requerir una cura addicional per evitar problemes d’humitat i floridura. A més a més, si aquest està ventilat millor que millor, ja que així s’evitarà l’acumulació d’aigua i assegurarem el bon manteniment.

En resum, la fusta pot ser una excel·lent opció per afegir calidesa i textura al teu bany, però és rellevant prendre mesures adequades per protegir-la i mantenir-la en bon estat. Avui, us ensenyem alguns dels banys que hem portat a terme, que ens han fet somiar i que tenen aquest material natural com a protagonista: