Serveis

Qualitat i servei defineixen Ebenisteria Llorens, que es caracteritza per un equip multidisciplinari i una oficina tècnica amb professionals de primera línia i anys d’experiència. Aquesta capacitat de treball permet fer realitat qualsevol disseny d’un arquitecte o interiorista a partir d’un simple esbós i, alhora, mantenir una interlocució amb el client que busca solucions per donar resposta a les necessitats funcionals d’un espai.

Taller d’ebenisteria i fusteria

Som capaços de fer realitat un moble partint del plànol més detallat però també d’una idea mínima, un simple croquis, inspiració o element preexistent. En col·laboració amb arquitectes, interioristes i professionals del disseny, els nostres experts en fusta seleccionaran els materials i tècniques adequats perquè el moble adquireixi tot el seu potencial estètic i funcional i tingui un rendiment òptim en l’ús que se’n faci.

procés frllorens.com

procés frllorens.com

procés frllorens.com

 

Gestió del projecte tècnic

gestio-projectes frllorens.comA banda dels treballs de fusteria, un equip expert ofereix assessorament i capacitat de gestió per a qualsevol detall del projecte tècnic d’interiorisme. Un punt de vista inclusiu sobre l’ebenisteria, i haver participat en obres complexes i de gran envergadura, permeten la col·laboració amb tots els implicats en el desenvolupament del projecte tècnic a partir del disseny inicial perquè el resultat sigui òptim.

 

 

Projecte claus en mà

Comptar amb professionals dedicats a la organització i coordinació de l’obra és la clau en projectes d’obra nova, reforma o rehabilitació. La integració vertical i 360º dels diversos serveis ens permet realitzar-los de manera individual i a mida però, també, de manera integral: des de la concepció fins a la pròpia construcció claus en mà.

150 anys dedicats al que millor sabem fer: treballar la fusta.

CONTACTA’NS