Qui som

qualitat ebenisteria llorens

Ebenisteria Llorens està formada per un equip jove i dinàmic que recull el llegat de la tradició més artesana de la fusteria d’alta qualitat, la nova generació d’una família dedicada a la fusta des de 1847.

Per donar resposta als encàrrecs de la Catedral de Barcelona i del Banc d’Espanya, Francesc Llorens va fundar el primer taller al Barri Gòtic, on va posar en pràctica tots els coneixements adquirits com a ebenista.

Des dels inicis, els treballs de Llorens s’han caracteritzat per la perfecció i la cura en els acabats que requereixen els projectes complexos: fustes de qualitat i mobles a mida adaptats a les necessitats dels clients més exigents. Treballs com la restauració de les valuoses portes de la Catedral de Barcelona són mostra del nivell d’excel·lència, com també ho són alguns mobles de luxe creats a partir dels esbossos d’arquitectes reconeguts.

Anys més tard, amb el creixement orgànic que va experimentar, l’empresa es va traslladar a Sant Gervasi i, finalment, a l’Hospitalet de Llobregat, seu actual de les instal·lacions. Fruit de la darrera ampliació i renovació, Ebenisteria Llorens compta amb més de 2.000 m2 equipats amb els últims avenços en maquinària i tecnologia, que complementen les tècniques tradicionals.

 

 

 

 

 

150 anys dedicats al que millor sabem fer: treballar la fusta.

CONTACTA’NS