A Llorens Ebenisteria vam rebre un encàrrec molt especial i engrescador del prestigiós estudi MIRALLESTAGLIABUE-EMBT, concretament de l’arquitecta Benedetta Tagliabue en un càlid homenatge al seu marit.

L’encàrrec consistia en fabricar una versió simplificada de la “InesTable”, una taula de grans dimensions que l’arquitecte català Enric Miralles va dissenyar per Le Magasin-CNAC el 1993, en el marc d’una exposició a Grenoble.

InesTable presenta un disseny de formes orgàniques a la superfície combinades amb d’altres de més geomètriques a la base. El seu disseny original i versàtil permet que la taula adopti diferents figures i funcions segons les necessitats concretes de l’usuari. A la qualitat de versàtil se li suma la exclusivitat del moble, ja que existeixen dos únics prototips originals d’aquesta taula, un a l’estudi MIRALLESTAGLIABUE-EMBT i l’altre a l’habitatge dels arquitectes.

Per tots aquests motius, ha sigut un autèntic plaer poder donar forma a aquest moble, on l’observació, l’aplicació de les noves tecnologies i l’experiència del treball artesanal i detallista que defineix l’ADN de Llorens Ebenisteria han format una conjunció perfecta.

I si vols una rèplica de la “InesTable”, no dubtis a contactar amb nosaltres. En podem subministrar en col·laboració amb la Fundació Enric Miralles.