Un dels últims projectes que hem realitzat ha estat la reforma d’aquest habitatge on aprofitant el parquet, les fusteries exteriors i les portes corredisses s’han renovat el rebedor, la sala d’estar integrada amb el despatx i el dormitori principal. D’aquesta manera s’han unificat els espais, amb el fil conductor d’un material noble i càlid com és el roure fosc.

Hem aconseguit una sala d’estar funcional i elegant, abraçada per arrimadors de fusta, que compartimenta l’espai mitjançant un mobiliari funcional que també oculta radiadors i aparells climatitzadors i que està il·luminada amb tires de led graduables que funcionen telemàticament.

En el cas del moble TV, cal destacar com s’integra totalment el televisor dins de l’arrimador incloent un suport que permet extreure’l i orientar-lo. A la part inferior, hi trobem tres portes corredisses on la central està folrada amb una tela que permet traspassar les ones i els rajos infrarojos dels aparells electrònics fugint de la tradicional porta de vidre.

Al dormitori principal, seguint la mateixa línia, es combina la fusta de roure fosc amb el cuir natural, tant en el capçal com en els frontals de les tauletes de nit suspeses conferint confort i bellesa a l’espai. Just davant del llit, una calaixera amb calaixos amb tiradors integrats, oculta l’aparell d’aire condicionat.