Un dels últims projectes que hem realitzat des de Llorens Ebenisteria ha estat la fabricació de tot el mobiliari de les oficines de Chemo Group, situades a Madrid.

Per a l’execució d’aquest projecte hem utilitzat fusta de roure, de tonalitat clara i que doten l’espai de lluminositat, funcionalitat, calidesa i amplitud, accentuada amb la instal·lació del parquet i els enormes finestrals de la façana.

L’estança principal i eix vertebrador d’aquestes oficines aglutina un espai únic i diàfan amb taules de treball combinades amb grans jardineres de fusta, on trobem diferents espècies de plantes i arbustos.

La resta d’àrees -sales de reunions, petites zones de treball, l’office menjador, espais per al descans o saletes insonoritzades per realitzar trucades- també incorporen mobiliari de fusta i queden totalment integrades a la gran sala de treball, gràcies a les parets de vidre que generen sensació d’obertura i trenquen totes les barreres.

El disseny dels mobles i cadascun dels detalls de les oficines Chemo han estat pensats i escollits de manera curosa i detallada perquè aportin sentit a l’espai i tinguin una funcionalitat específica: taules, armaris, jardineres, bancs, prestatgeries res ha quedat en mans de l’atzar.

Arquitecte: Jorge Vidal

Fotografies: José Hevía

Constructor: José Prieto

Treballs de fusteria i ebenisteria: Llorens Ebenisteria

Instal·lacions y Sostenibilitat: PGI