L’últim projecte que hem elaborat són un conjunt de mobles per a la Sagristia de Ponent de la Sagrada Família i que han estat dissenyats pels seus actuals arquitectes.

En primer lloc, hem construït tres mobles contenidors baixos, aplacats amb fusta de roure i formats per tres calaixos i dues portes a la part frontal i dues portes basculants a la part superior. El resultat és un moble multi-funcional ajustat a les necessitats del nostre client.

També per la Sagristia, i solapat a la cara posterior del moble litúrgic (rèplica d’un antic moble perdut a l’incendi del Temple en l’època de la Guerra Civil Espanyola), hem construït un moble de grans dimensions i de línies més actuals, amb tres calaixos superiors i tres inferiors de gran capacitat. Destaca la labor de combinació entre la xapa de roure figurat i la marqueteria d’auró, fusta més clara i homogènia que crea un dibuix de línies geomètriques.

De nou, cadascun dels mobles ha estat tractat de manera particular en la seva construcció, i amb un alt nivell de qualitat, tant en els materials emprats com en el detall dels acabats.