Aquest mes us presentem una cuina oberta a la sala d’estar, realitzada amb una illa central d’acer inoxidable i amb barra i frontals de calaixos en fusta de wengué, que li donen molta elegància i personalitat a la peça.

Destaquem la calaixera suspesa i semiencastada amb tres calaixos, elaborats amb sistema d’obertura “push” evitant tiradors i deixant a la vista un joc de volums geomètrics que s’entrellacen entre si.

La paret del fons està revestida d’armaris lacats i amaga els electrodomèstics, calaixos i prestatgeries. D’aquesta manera, queden ocults per quatre portes plegables i escamotejables que, un cop obertes, queden ocultes al lateral deixant el seu interior totalment accessible.

En resum, podem dir que és una cuina plena de detalls: safates que s’extreuen com a taula de treball auxiliar, calaixos interiors amb frontals de vidre, accés superior per a la brossa des del taulell amb una tapa de fusta, columna ampoller entre d’altres; en definitiva, són detalls que personalitzen els espais adaptant-los a les nostres necessitats.