Sempre és bon moment per donar un aire nou a la nostra llar i adaptar-la a les noves necessitats de cada moment. Això és el que han fet els propietaris d’aquest habitatge unifamiliar a l’Ametlla del Vallès que volien modernitzar-se realitzant una reforma parcial.

Conservant part de l’habitatge original, l’interiorista ha creat nous ambients obrint la cuina al menjador-sala d’estar, el que ha permès guanyar lluminositat i frescor, gràcies també a la selecció d’una fusta clara com la del roure envernissat natural.

A la planta inferior, una porta pivotant dona accés a l’espai més íntim de l’habitatge i ens rep deixant entreveure una llibreria que presideix el despatx, aportant color i dinamisme amb el seu contingut literari, i a través de la qual, una porta ens permet arribar al vestidor, bany i dormitori dels propietaris, espai on la llum torna a guanyar protagonisme.

Un cop més, el mobiliari a mida ha aconseguit assolir objectius tant pràctics com estètics projectant detalls atractius que es fonen amb la mateixa estructura de l’habitatge.