Aquest mes us presentem un nou projecte realitzat per la interiorista Bàrbara Sindreu. Es tracta d’un bany d’estil minimalista on la fusta té un paper molt destacat, aportant la calidesa necessària a un espai tan important com el bany, on ens dediquem a la nostra cura personal.

El mobiliari està format en primera línia per un moble amb dos rentamans encastats, dos calaixos i una part oberta que fa de prestatgeria, seguit d’un moble alt amb dues portes i un calaix de grans dimensions. Les portes i els calaixos estan construïts amb tiradors integrats.

A la zona de dutxa, hem construït amb fusta massissa una reixa a base de llistons i enrasada al terra ceràmic, una fornícula encastada que fa de sabonera i un banc amb forma d’U invertida. El bany disposa de diverses zones revestides amb fusta, com els folres per la finestra inclinada, la paret divisòria i el prestatge sobre la botonera del vàter. Els accessoris (penjadors i porta-rotllos) han estat dissenyats exclusivament per la interiorista. En conjunt, tot ha estat construït amb fusta d’Iroko envernissat natural, una fusta tropical preparada per estar en ambients humits i molt propicia per a aquestes estances, aportant així calidesa visual i al tacte.